تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

تجهیز ۸۳ سالن مطالعه در سطح شهر مشهد| بیش از ۳۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های عمومی استان برپا شد

  • کد خبر: ۱۹۰۰۳۳
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۷
تجهیز ۸۳ سالن مطالعه در سطح شهر مشهد| بیش از ۳۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های عمومی استان برپا شد
رئیس کتابخانه‌های عمومی شهرستان مشهد گفت: هماهنگی بسیار مطلوبی با شهرداری مشهد برقرار است و در این راستا، بیش از ۸۳ سالن مطالعه در سطح شهر تجهیز و سازمان‌دهی شده‌اند. علاوه بر این، راهبرد ما این است که در سایه تفاهم‌نامه‌هایی که با مدیریت شهری امضا شده، کتابخانه‌ها علاوه بر امانت و سالن مطالعه، کاربری فرهنگسرا نیز پیدا کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا بدیع زادگان در دستور کار هفتمین جلسه شورای اداری شهرستان مشهد که عصر امروز با حضور مدیران شهری و رؤسای دستگاه‌های اجرایی، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت کتابخانه‌های شهرستان اظهار کرد: در راستای طرح تحول کتابخانه‌های عمومی، به‌تازگی بخش ویژه نابینایان در کتابخانه‌های استان ایجاد شده که کودکان و نوجوانان می‌توانند از خدمات مخصوص آن در حوزه قصه گویی و کتاب‎خوانی صوتی بهره‌مند شود. بخش‌های ویژه مهاجران، سالمندان و پژوهشگران هم در کتابخانه‌های عمومی تشکیل شده و بنای ما بر این است تا روند متمرکزسازی بخش‌های مختلف براساس اقشار و گروه‌های مختلف استمرار داشته باشد.

وی افزود: به‌طور کلی، در مشهدالرضا(ع)، ۲۹ کتابخانه نهادی و ۲۵ کتابخانه مشارکتی وجود دارد که از این تعداد، ۱۱ کتابخانه فقط در دو سال گذشته به بهره‌برداری رسیده است. به‌موازات این، در حال حاضر بیش از ۳۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های عمومی استان برپا شده و از اساتید دانشگاه، شعرا و فرهیختگان گرفته تا عموم مردم در این محافل ادبی حضور مستمر دارند.

رئیس کتابخانه‌های عمومی شهرستان مشهد با بیان اینکه خدمات کتابخانه‌های سیار در پهنه‌های حاشیه شهر و مناطق محروم با استقبال چشمگیر مردم مواجه شده است، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون در روستا‌های گرجی سفلی و قرقی و هم‌چنین با محوریت بخش‌های رضویه و احمدآباد، کتابخانه‌های سیاری فعال هستند که در زمره پرامانت ترین کتابخانه‌های استان محسوب می‌شوند. علاوه بر این، هماهنگی بسیار مطلوبی با شهرداری مشهد برقرار است و در این راستا، بیش از ۸۳ سالن مطالعه در سطح شهر تجهیز و سازمان‌دهی شده‌اند.

وی ادامه داد: راهبرد ما این است که در سایه تفاهم‌نامه‌هایی که با مدیریت شهری امضا شده، کتابخانه‌ها علاوه بر امانت و سالن مطالعه، کاربری فرهنگسرا نیز پیدا کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->